Társaságunk minden alkalmazottját a minoségközpontú gondolkodásmód és a megbízók igényeinek maradéktalan kielégítése jellemzi. Az AGROMARKT KFT. Szállítási és Környezetvédelmi Üzletága az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerint alakította ki minoségirányítási rendszerét a következo minoségpolitikai jelmondat szem elott tartásával:

"A Megbízhatóság, a Szakértelem és a Szolgáltatás Minosége a Megbízók Megelégedettségének Biztosítéka."

Arra törekszünk, hogy a szolgáltatási feltételeinket folyamatosan javítsuk és ezáltal a munkánk színvonala is emelheto, ami újabb potenciális megbízók megnyeréséhez vezethet. Ezzel a folyamattal biztosítani tudjuk a stabilitást és az AGROMARKT KFT. jó piaci hírnevét és megbízhatóságát.

A Környezetvédelmi Üzletágunk rendelkezik MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minoségirányítási rendszerrel. A kártevoirtás területén kollégáink IPC (Intergaled Pest Control) szervezése és az IPM (Integrated Pest Management) minoségbiztosítás követelményrendszer figyelembevételével végzik munkájukat. Az IPC és IPM kártevoirtási rendszer minden tekintetben illeszkedik az élelmiszerbiztonság HACCP (Harard Analysis and Critical Control Point) nemzetközileg elfogadott rendszerhez.